Banner Autism 24h Marea Neagra

Pagina ambasador Madalin Cojocea

Madalin Cojocea

Curajul ma defineste ca persoana !

Progres campanie:

38.1 %

1 % = 100 lei = 1 Nao SuperErou

Poza mascota

Nao-SuperErou

Fac echipa pentru AUTISM cu Ambasador Madalin Cojocea

Povestea lui Madalin Cojocea

Sunt Madalin. Povestea mea alaturi de copiii diagnosticati cu autism a inceput acum un an, cand am participat pentru prima data, din postura de voluntar, la un eveniment dedicat lor.

Tot cea ce stiam atunci despre autism era informatia de baza, careia nu ii acordasem niciodata atentia necesara. Mergand la un centru si intalnind astfel de copii, mi-am dorit sa-i pot ajuta cu orice ocazie pe care o voi intalni.

Intamplarea a facut ca unul dintre copiii de acolo sa invete la scoala unde mergeam si eu. Asa am devenit prieteni si am reusit sa inteleg in ce consta autismul cu adevarat, nu doar o afectiune, ci pura iubire si rabdare.

In ciuda faptului ca de multe ori era respins sau neacceptat, el continua sa ofere zambete, imbratisari, iubire, tuturor din jur, lucru de neinteles pentru mine, dar natural pentru el. Atunci cand am reusit sa descopar o mică parte din frumusetea caracterului unui copil cu autism, mi-am propus să ajut să fie descoperita de cât mai mulți oameni cu putință.

Daca accepti aceasta provocare: sa cunosti, sa intelegi si sa ajuti acesti copii speciali, cu siguranta in viata ta vor apărea schimbări. Vei invata sa apreciezi lucrurile marunte, sa descoperi lucruri noi si cel mai important, sa iubesti neconditionat.

Alatura-te noua, alatura-te acestei povesti si vei invata sa vezi specialul in ciudat si frumusetea in neobisnuit!

Donații
  • 1 Donatie 100 lei = 1 Nao Super Erou = 1 km alergat cu 1 inima
  • 100 km = 10.000 lei
  • Țintă donații: 10.000 lei
  • Total donații: 3.810 lei
  • Procent donații: 38,1%

Formular donații

Plata cu cardul

Nu se va afișa pe site. Se va transmite si Certificatul de Donator.

Nu se va afișa pe site

Nu se va afișa pe site

Fondurile vor finanta 10 proiecte pentru 100 de copii diagnosticati cu autism din 2 orase din Romania: Constanta si Galati.
Lista donatorilor