Banner Autism 24h Marea Neagra

Pagina ambasador Paula Vals

Paula Vals

Fericirea adevărată vine din puterea de a construi si dărui binele!

Progres campanie:

103 %

1 % = 100 lei = 1 Nao SuperErou

Poza mascota

Nao-SuperErou

Fac echipă pentru AUTISM cu Ambasador Paula Vals

Povestea Paulei Vals

M-am născut la poalele celor mai vârstnici munți de pe continentul european, Munții Măcinului, adică în Dobrogea de Nord. De mică, adoram petalele multicolore ale florilor și îmi închipuiam că fiecare om ar trebui să poarte câte o ghirlandă în fiecare zi.

În timp, am urmat cursurile școlii generale în Greci. Ulterior, soarta mi-a hărăzit să plec la Tulcea, acolo unde am urmat cursurile liceale, pentru ca, mai apoi să urmeze călătoria studenției în domeniul economic. Până aici, o traiectorie firească a unui om ce își desăvârșește bagajul de cunoștințe și de experiență pentru a fi pregătit să parcurgă Drumul Vieții într-un sens demn.

Perioada anilor 90 a fost o provocare pentru toată societatea românească. A fost o perioadă în care tot ce era nu mai conta, tot ce venea era năucitor, valori de toate felurile se destrămau și veneau altele în loc, ca un carusel în care haosul își căuta locul cu o viteză greu de controlat.

Decizia înființării unor magazine a fost o provocare și a generat ceea ce astăzi numim Grupul de firme ANGELO. Așadar, în 1992 a luat ființă SC.VALS & CO ANGELO SRL, o firmă ce a dezvoltat lanțul de magazine atât de necesar zonei și perioadei respective. Având in vedere cererea din ce în ce mai mare pentru produse de calitate, din 1999 grupul a pus accent pe producția de produse alimentare în domeniul panificației, precum și a produselor de patiserie și cofetărie. Din anul 2004 a fost necesară dezvoltarea tehnologică și s-a achiziționat prima linie modernă de producție pentru a asigura un flux constant de aprovizionare și de dezvoltare a ofertei.

Datorită extinderii gamei de produse, în 2006 a luat ființă o nouă fabrică pe care noul membru al grupului, PICCOLO ANGELO SRL, l-a preluat și a dezvoltat producția de panificație și patiserie.

Înființarea fabricii de la Greci a reprezentat un nou suflu pentru comunitatea locală, o lumină de speranță într-un mediu ce nu putea genera altfel locuri de muncă. Achiziționarea utilajelor performante și cererea crescândă a produselor a creat oportunitatea creșterii numărului de angajați ce proveneau din mediul rural.

În acest moment, grupul nostru de firme deține 16 puncte de lucru și asigură prin flota de transport proprie, distribuția propriilor produse în 6 județe și, ce este mai important, are un număr de 250 angajați. Reputația pe care am reușit să o avem, se datorează mai ales atenției deosebite asupra calității și a respectării cu strictețe a rețetelor proprii pentru cele 400 de produse pe care le producem constant.

Un brand venit, parcă, de prin adierile vânturilor dobrogene, încărcate de istoria locului și așezat la locul potrivit de la poalele Munților Măcin. MOESIS by ANGELO este un concept dedicat istoriei dobrogene, un tribut acordat tuturor celor 19 etnii ce coabitează pașnic în această zonă minunată, de veacuri.

Sub acest nume, grupul a înființat prima cofetărie a noului brand în Constanța, pe lângă cele două puncte de lucru pe care deja le deține. Conceptul creat, dar și arhitectura interioară a noii locații, a generat un suflu nou în percepția asupra unei cofetării și a modului în care ea se poate integra în viața socială a unei comunități.

Doresc să reamintesc grija pe care o avem față de personalul nostru, dar și dorința de a putea contribui la dezvoltarea zonei în care ne-am început activitatea. Pentru aceasta, am finalizat construcția unei fabrici de ambalaje, utilată cu tehnologie avansată, tocmai pentru bucuria de crea noi locuri de muncă.

Proiectele nu se opresc aici. Nu poate fi ceva mai frumos decât mulțumirea pe care o ai în momentul în care simți licărirea speranței în privirile celor ce beneficiază de toate aceste investiții. Pentru că, la urma urmei, ceea ce cu adevărat contează este siguranța pe care o oferi comunităților ce se dezvoltă datorită investițiilor ce le dorim durabile. Acesta a fost și va rămâne conceptul întregului grup de firme. Inovarea și dezvoltarea sunt întotdeauna legate de spiritul constructiv și sunt convinsă că totul se poate îndrepta către normalitate socială doar prin buna colaborare între toți membrii comunităților din care facem parte. Este un crez al meu și doresc să îl dăruiesc tuturor!

Sunt Paula Vals și reprezint ceea ce reprezentăm cu toții, o mică parte din marea familie dobrogeană.

Donații
  • 1 Donatie 100 lei = 1 Nao Super Erou = 1 km alergat cu 1 inima
  • 100 km = 10.000 lei
  • Țintă donații: 10.000 lei
  • Total donații: 10.300 lei
  • Procent donații: 103,0%

Formular donații

Plata cu cardul

Nu se va afișa pe site. Se va transmite si Certificatul de Donator.

Nu se va afișa pe site

Nu se va afișa pe site

Fondurile vor finanta 10 proiecte pentru 100 de copii diagnosticati cu autism din 2 orase din Romania: Constanta si Galati.
Lista donatorilor