Banner Autism 24h Marea Neagra

Pagina ambasador Alin Panaite

Alin Panaite

Fii fericit! Fă ceea ce îti place! E atât de simplu!

Progres campanie:

80 %

1 % = 100 lei = 1 Nao SuperErou

Poza mascota

Nao-SuperErou

Fac echipa pentru AUTISM cu Ambasador Alin Panaite

Povestea lui Alin Panaite

Sunt Alin și viața mea gravitează în jurul fotografiei.

Sunt fotograf , predau la școala de fotografie Avatar din Constanța, susțin workshopuri, sunt realizatorul unei emisiuni despre fotografie și recent am înființat și o asociație ( da, tot de fotografie ).

Îmi place tare mult să lucrez cu oamenii, să le aud și să le redau poveștile. La școală, mă încarc cu energie atunci când văd cum se bucură când învață ceva nou, cum se creează un colectiv de colegi și prieteni care continuă împreună și dupa terminarea cursurilor. Cred cu tărie că fotografia reușeste să aducă împreună oameni extraordinari, pasionati, plini de viață.

Unul din oamenii pe care ma bucur ca i-am întâlnit în cadrul școlii este Adrian Gemanaru. I-am spus încă de la primul curs că respect și apreciez ceea ce face pentru copii cu autism, și că poate conta pe mine oricând. Doi ani mai târziu sunt ambasador intr-un proiect fantastic.

Vino alături de mine și hai sa dăm o mână de ajutor. Un efort mic din partea noastră înseamnă un ajutor enorm pentru acești copii.

Donații
  • 1 Donatie 100 lei = 1 Nao Super Erou = 1 km alergat cu 1 inima
  • 100 km = 10.000 lei
  • Țintă donații: 10.000 lei
  • Total donații: 8.000 lei
  • Procent donații: 80,0%

Formular donații

Plata cu cardul

Nu se va afișa pe site. Se va transmite si Certificatul de Donator.

Nu se va afișa pe site

Nu se va afișa pe site

Fondurile vor finanta 10 proiecte pentru 100 de copii diagnosticati cu autism din 2 orase din Romania: Constanta si Galati.
Lista donatorilor