Banner Autism 24h Marea Neagra

Pagina ambasador Sorin Andrici

Sorin Andrici

Niciodată nu e prea târziu să fii ceea ce ai fi putut fi cu mulți ani în urmă !

Progres campanie:

60.8 %

1 % = 100 lei = 1 Nao SuperErou

Poza mascota

Nao-SuperErou

Fac echipa pentru AUTISM cu Ambasador Sorin Andrici

Povestea lui Sorin Andrici

Sunt Sorin si practic atletismul de mai bine de 3 ani și sunt mândru de ceea ce am realizat până acum.

Cine ar fi crezut că la numai un an de antrenamente, înscriindu-mă la clubul de atletism C.S.M. DANUBIU TULCEA, voi reuși să obțin de două ori titlu de CAMPION NAȚIONAL al României la 1500m , pe categorie!

Am adunat zeci de medalii și de trofee , am cunoscut și gustul înfrângerii dar motivația mea era mai puternică la următoarea cursă!

Întotdeauna am urât expresia ``nu pot``! Într-o avalanșă de nebunie am încercat și primul maraton pe care l-am terminat ultimul, bandajat la ambii genunchi și după care am zis că nu mai alerg în viața mea! Doar am zis! La numai două luni am obținut primul podium la un semimaraton!

În prezent accept orice provocare, particip la maratoane, și ultramaratoane iar de anul acesta am trecut și la triatlon pe distanțe Ironman!

Mă relaxez în timpul liber pictând, pescuind sau chiar sculptând în lemn, de cele mai multe ori în scopuri caritabile! Da, sunt sensibil când e vorba de copii, nevoiași sau bolnavi. Oriunde și oricând aș alerga, depășindu-mi limitele,pentru ai ajuta!

Știu că atunci când iubești viața, viața te iubește și ea la rândul ei. De aceea trebuie să dăm totul pentru un scop nobil, pentru ca un copil să poată zâmbi!

Donații
  • 1 Donatie 100 lei = 1 Nao Super Erou = 1 km alergat cu 1 inima
  • 100 km = 10.000 lei
  • Țintă donații: 10.000 lei
  • Total donații: 6.080 lei
  • Procent donații: 60,8%

Formular donații

Plata cu cardul

Nu se va afișa pe site. Se va transmite si Certificatul de Donator.

Nu se va afișa pe site

Nu se va afișa pe site

Fondurile vor finanta 10 proiecte pentru 100 de copii diagnosticati cu autism din 2 orase din Romania: Constanta si Galati.
Lista donatorilor